POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel.: +385 1 4563 111
zagrebačka uprava > O nama > Policijska kapelanija Majke Božje Kamenitih vrata > Uskrsna duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova

Uskrsna duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova

Uskrsna duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova

Foto: PUZ

Na početku Velikog tjedna, u ponedjeljak, 26. ožujka policijski kapelan don Marin Drago Kozić služio je misu duhovne priprave za Uskrs u kojoj su sudjelovali djelatnici Inspektorata unutarnjih poslova. Djelatnici ove ustrojstvene jedinice PU zagrebačke imali su prigodu u svom radnom prostoru, prije mise, za svetu ispovijed.

Don Marin je u razmatranju naglasio kako smo pozvani širiti Radosnu vijest i ljubav, a ima li veće ljubavi od one Kristove, koji je iz ljubavi prema nama, dao svoj život. Budimo radosni, širimo našu vjeru. U ovim vremenima kada nam se želi puno toga nametnuti pozivam Vas da ostanite hrabri, znajte da niste sami. Zajedno smo jači! Kada shvatite da svoju sreću ostvarujete tako da usrećujete druge, postajete istinskim primjerom kršćanskog življenja. Bog vas nikad ne zanemaruje, zato ne zanemarujte ni vi Njega, ni svoju braću i sestre na zemlji! Ohrabrite se i ostanite čvrsti u svojim uvjerenjima i ne smijemo odustajati od svojih uvjerenja ma koliko nas progonili, jer i Krista su progonili. Nasljedovati Krista u izražavanju ljubavi prema čovjeku ne samo prijatelju nego i neprijatelju je izazov koji je stavljen pred svakoga od nas! Pružiti priliku svakome čovjeku za oprostom, poručio je policijski kapelan čestitajući svima Uskrs.