POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel.: +385 1 4563 111
zagrebačka uprava > O nama > Policijska kapelanija Majke Božje Kamenitih vrata > Duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU ...

Duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke

Duhovna priprava za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke

Foto: PU zagrebačka

U prostorijama Inspektorata unutarnjih poslova u Savskoj ulici u ponedjeljak 11. prosinca služena je misa duhovne priprave za Božić za djelatnike te ustrojstvene jedinice PU zagrebačke, koju je služio don Marin Drago Kozić, kapelan zagrebačke policije.

U prigodnoj propovijedi don Marin je pojasnio na koji način Isusu dopustiti da uđe u naš život. Najviše što u ovo adventsko vrijeme možemo učiniti jest da se vratimo Bogu iz kojega smo proizašli, da ga tražimo bez obzira na poteškoće na koje nailazimo u svome životu i tako ćemo moći prepoznati Boga koji dolazi.

Najvažnije je da prihvatimo Isusa Krista i vratimo se obdržavanju zakona Ljubavi i to uz našu ustrajnost, vjernost, a za nagradu od Boga ćemo dobiti oproštenje i ozdravljenje. Naravno, potrebno je iz svoga života udaljiti prepreke koje nas žele udaljiti od Boga, a to su naše nesavršenosti, naši grijesi, istaknuo je don Marin.