POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel.: +385 1 4563 111
zagrebačka uprava > O nama > Policijska kapelanija Majke Božje Kamenitih vrata > Misa uz blagdan Svetog Mihaela za djelatnike Inspektorata unutarnjih ...

Misa uz blagdan Svetog Mihaela za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke

Misa uz blagdan Svetog Mihaela za djelatnike Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke

Foto: PU zagrebačka

Djelatnici Inspektorata unutarnjih poslova PU zagrebačke u ponedjeljak 25. rujna proslavili su, svetom misom, svog nebeskog zaštitnika svetog Mihaela. Misu je služio policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Kapelan je u propovijedi naglasio da Sv. Mihael, naš nebeski zaštitnik, poziva na ustrajnost i postojanost u proturječjima, poteškoćama i borbama života u kojima se treba opredjeljivati za Boga. To je put Božje pobjede u našem životu, a uzor takvog života je blaženi Miroslav Bulešić, čije moći častimo u našoj Policijskoj kapelaniji. Bl. Bulešić je svojim neprijateljima odgovorio: "Moja je osveta – oprost!" Neka to i danas bude naš zajednički odgovor svima onima koji nas napadaju i progone i neka nam u tome pomogne naš nebeski zaštitnika sv. Mihael, zaključio je don Marin čestitajući djelatnicima blagdan Svetog Mihovila i Dan policije.