POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel.: +385 1 4563 111
zagrebačka uprava > O nama > Policijska kapelanija Majke Božje Kamenitih vrata > Hodočašće putevima bl. Miroslava Bulešića

Hodočašće putevima bl. Miroslava Bulešića

Hodočašće putevima bl. Miroslava Bulešića

Foto: PU zagrebačka

Skupina od četrdesetak hodočasnika, vjernika Policijske kapelanije „Majke Božje Kamenitih vrata“ predvođeni svojim kapelanom don Marinom Dragom Kozićem hodočastila je od 24. do 26. veljače "Putevima bl. Miroslava Bulešića" u Istri.

Hodočašće je posebno važno za kapelaniju PU zagrebačke jer su u njoj izložene moći bl. Miroslava Bulešiča vjernicima na trajno štovanje. 

Sva  važna mjesta u Istri vezana za bl. Bulešića posjetili su hodočasnici uz stručno vodstvo vlč. mr. Ilije Jakovljevića policijskog kapelana za Policijsku upravu istarsku, koji je dugi niz godina suradnik u postulaturi za beatifikaciju Sluge Božjeg Miroslava Bulešića.

Posljednjeg dana hodočašća, u nedjelju 26. veljače, hodočasnici su slavili sv. Euharistiju u predivnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana u Fažani. Tom prigodom, zahvalivši mu na svemu, uručen je simboličan dar vlč. Jakovljeviću od hodočasnika uz natpis izjave po kojoj je Blaženik zapamćen „Moja je osveta – oprost“.