A U D I C I J A

A U D I C I J A

 

 

 

za klapu, mješoviti zbor i tamburaški orkestar Policijske akademije i djelatnika MUP-a

 

 

 

U sklopu Policijske akademije MUP-a, pod vodstvom prof. Nevenke Pavleković, djeluju Tamburaški orkestar i Mješoviti zbor, koje čine polaznici Policijske škole Josipa Jovića i djelatnici MUP-a.

Pozitivne reakcije javnosti, a i svih nas na nastupe, potaknule su nas na intenziviranje aktivnosti vezanih uz orkestar i zbor s ciljem osiguravanja kontinuiranoga rada i poboljšanja kvalitete. 

S obzirom na činjenicu da na širem području Zagreba radi i djeluje znatan broj naših bivših polaznika i članova (Ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo policije, Policijska uprava zagrebačka, druga tijela državne uprave), želja nam je njih, ali i sve druge koji smatraju da imaju talenta, znanja i želje, uključiti u rad orkestra i zbora. 

Također, zbog izraženog interesa i većeg broja upita, uz audiciju za zbor i tamburaški orkestar, otvara se i audicija za prijem novih pjevača u Klapu Policijske akademije i djelatnika MUP-a. Audicija je otvorena za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova s područja Zagreba (MUP, Ravnateljstvo policije, Policijska uprava zagrebačka), kao i za djelatnike drugih tijela državne uprave s istog područja!

Audicija za odabir budućih članova održat će se u naknadno određenom terminu u Policijskoj akademiji, u Zagrebu, Avenija G. Šuška 1, gdje će se pod vodstvom prof. Nevenke Pavleković održavati i probe.

 

Za sve dodatne informacije i prijave možete se obratiti prof. Nevenki Pavleković

E-pošta: npavlekovic@mup.hr

Tel.: 098 385 029