POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
Ulica Matice hrvatske 4, 10 000 Zagreb, tel.: +385 1 4563 111
zagrebačka uprava > O nama > Policijska kapelanija Majke Božje Kamenitih vrata > Sveta misa uz blagdan Svetog Mihaela u II. Postaji prometne policije u ...

Sveta misa uz blagdan Svetog Mihaela u II. Postaji prometne policije u Lučkom

Sveta misa uz blagdan Svetog Mihaela u II. Postaji prometne policije u Lučkom

Foto: PU zagrebačka

Zajedno s članovima obitelji poginulih branitelja, koji su bili djelatnici II. Postaje prometne policije Lučko, danas je služena misa zadušnica. Predvođeni svojim načelnikom gosp. Mariom Devčićem djelatnici su se okupili u svom radnom prostoru. Svetu misu služio je policijski kapelan don Marin Drago Kozić. 
Don Marin je pozdravio sve okupljene, a posebnu riječ utjehe uputio je članovima obitelji poginulih branitelja. Izrazio je najiskreniju ljudsku i kršćansku sućut i svoje istinsko suosjećanje za njihove teške trenutke. U homiliji je naglasio kako se svi utječemo svetima i molimo za svoje pokojne za koje vjerujemo da su u Božjoj blizini. Svaku situaciju možemo prebroditi i iz nje izaći ako smo Bogom zahvaćeni i ako se u njega pouzdajemo. Sve djelatnike pozvao je na odlučnost u zauzimanju svojih stajališta, posebno onih koji proizlaze iz odgovornih policijskih zadaća. Veliko pouzdanje i odlučnost, posebni zagovor dat će nam sveti Mihael ako mu se utječemo kao našem zaštitniku u borbi protiv zla. Kapelan je svima čestitao nadolazeći blagdan našeg moćnog zaštitnika, Svetog Mihaela.